středa 22. října 2014

ROZCHODY podle horoskopu: Býk a Panna udělá drama. Ale nejsou jediní!

Rozchod nikdy není příjemný, ale někdo se s ním přece jen vypořádá rychleji a lépe než ten druhý. Kdo patří k oněm šťastlivcům? Které znamení z rozpadu vztahu nedělá moc velkou vědu?

Rozchod nikdy není příjemný, ale někdo se s ním přece jen vypořádá rychleji a lépe než ten druhý. Kdo patří k oněm šťastlivcům? Které znamení z rozpadu vztahu nedělá moc velkou vědu?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Jak to snáší? Beran je horkokrevný, ale zamiluje-li se, pak silně a hluboko. Rozchod navenek zvládá dobře, nicméně uvnitř bojuje sám se sebou a dohánějí ho výčitky. Aspoň chvíli. Pak ho porozchodová deprese opustí. Pakliže si z rozpadu vztahu nic nedělá, nikdy dotyčnou osobu nemiloval natolik, aby se kvůli ní trápil. Rozvedený Beran na svoje děti trochu pozapomíná.

Býk (21. 4. až 21.5.)

Jak to snáší? Býk je zastáncem rodiny, který nemá rád velké změny. Proto ho každý rozchod maximálně zasáhne, ačkoli dovede svoje pocity skrývat a nikdo by mu přílišnou citlivost nehádal. Po rozpadu vztahu se k dětem chová stejně jako dřív a od své bývalé přítelkyně či manželky očekává úctu.

Blíženec (22. 5. až 21. 6.)

Jak to snáší? Blíženec k rozchodům přistupuje racionálně, protože mnohdy se mu rozpad starého vztahu „hodí do krámu“. Pokud ho žena opustí proti jeho vůli, vytrvale se ji snaží dobýt zpátky, ale upřímně? Ve většině případů to dělá jen proto, aby ji mohl opětovně zklamat. Má-li Blíženec nějaké děti, jsou pro něj vším a on trpí, když s nimi nemůže trávit čas.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Jak to snáší? Rak a rozchod? Přichází na řadu hysterie a pesimismus. Ráček na chvíli vidí všechno černě: dokud nepotká novou lásku. Na tu starou však málokdy zapomene. U rozvedeného Raka platí, že pro svoje děti udělá vše a kvůli odloučení hodně trpí.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Jak to snáší? Lev, který ukončil vztah, je smutný. Jednak nedokáže žít sám, ale taky se mu stýská po dětech. Truchlení mu však dlouho nevydrží, protože obvykle se s rozpadem vztahu vypořádá rychle a téměř bezbolestně.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Jak to snáší? Panna, ať muž či žena, bere lásku a vztahy vážně. Pokud mu osud postaví do cesty rozchod, pište si, že trpí, protože tak velká změna je pro něj nebo pro ni jen těžko akceptovatelná. Rozvedený muž v Panně stále myslí na svoje děti a opravdu výjimečně se vrhá do dalšího manželství.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Jak to snáší? Váha je na změny jakéhokoli charakteru vyloženě stavěná, proto ji informace o případném rozchodu příliš nepřekvapí. Nelituje ničeho, akorát sebe, protože uražená ješitnost v tomto případě udělá svoje. A co pak, po rozchodu? Váha se realizuje na dětech, které miluje a hledá uznání a pochvalu u někoho jiného.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Jak to snáší? Rozvedený Štír chce mít neustálou kontrolu nad chodem domácnosti a dokonce i novými vztahy své bývalé lásky. Dělá to proto, aby se mohl vloudit zpět do původního života. Jeho velká žárlivost mu nedovolí, aby se s rozchodem vypořádal tiše a rychle, on už je prostě takový.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Jak to snáší? Střelec po rozpadu vztahu nebývá nijak zvlášť nahněvaný, i když nesnáší situace, kdy není „po jeho“. Snaží se jít dál a hledá další a další cesty, známosti i přátele. Po rozchodu je se svými dětmi v kontaktu, neboť ty mu nikdo nikdy nevezme.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Jak to snáší? Zklamání z rozchodu na muži v Kozorohu rozpoznáte jen těžko, protože všechno skrývá uvnitř a málokdy se svěřuje. Skutečnost je taková, že Kozoroh se po rozvodu změní. Když už dojde na výměnu názorů, přijde s teorií, že mu bylo ublíženo, vyčítá kde co. A chce vídat svoje děti co možná nejčastěji.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Jak to snáší? Vodnář bere život takový, jaký je. Rozchod? Hm, tak to asi tak mělo být. Není cesty zpět. Zpátky vede jen jediná, úzká, ale krátká cestička, a to k dětem, neboť jednou je jejich otec a s tím nikdo nic neudělá. Ale láska a manželství? Beztak se dusil.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)

Jak to snáší? Ryba, které hrozí rozchod, potřebuje všechno rozebírat, a to klidně i s někým, s kým se rozešla před lety. Postěžuje si, vylíčí věci po svém, pár týdnů se bude snažit vrátit věci zpátky, ale poté nastane útlum. Rozvedená Ryba sice hledá způsoby, jak se se svými dětmi stýkat, ovšem stačí pár nešťastných pokusů a vzdá to. A pak mluví jen o sobě. Přece ona, ta nešťastná Ryba, je na tom nejhůř!

A co dělají rozchody s vámi?

Žádné komentáře: