čtvrtek 9. října 2014

10 VĚCÍ, KTERÉ ŽENY CHTĚJÍ PO MUŽÍCH, ALE BOJÍ SE JIM TO ŘÍCT! MUSÍTE ČÍST!

Cesta k ideálnímu vztahu začíná u upřímnosti.
Těchto deset věcí chtějí ženy po mužích.
Většina z nich se to ale bojí říct. Co tedy chtějí ženy?
1. Ženy nejsou z cukru a občas opravdu touží po vážně tvrdém sexu bez předehry a se spoustou sprostých slov.
2. Ženy se svým kamarádkám svěřují v podstatě se vším. Takže ano, ta její protivná nejlepší kámoška už o tom, že máte vytetovaného Mickey Mouse na zadku, dávno ví.
3. Pokud má muž v pokoji uklizeno, nedej bože ustlanou postel a dokonce zásobu kapesníků na viditelném místě, pravděpodobnost, že se s ním dívka vyspí se mnohonásobně zvyšuje, než když tomu je naopak.
4. To, že se s vámi žena nevyspí až do čtvrtého rande je lež. Každý jsme jiný a ženy též. Některá vám „dá“ hned po první sklence vína, další na sebe zase nenechá sáhnout měsíc. Vše záleží na okolnostech a domluvě, na pravidla zapomeňte.
5. Budete se divit, ale ani ženám občas nevadí dělat něco nestardadního. Ovšem nejprve se zeptejte a řekněte si o to. Někomu anální sex nevadí, ale je lepší na to být připraven.
6. Říká se ženy jdou po penězích. Ženy ale touží spíše po ambiciózním muži. (pozn. red.: který většinou má ale hodně peněz..)
7. Pokud u vás žena spí poprvé, nabídněte jí vaše triko či košili. Muži si sice představují, že slabší pohlaví spí zásadně nahé nebo ve spodním prádle, ale to vůbec není pohodlné.
8. Dejte si tedy sprchu. Většina žen orální uspokojování mužům neodpírá, ale hygiena je v této souvislosti opravdu nutná.
9. Zapomeňte na předsudky, i slabší pohlaví si rádo „hned poté“ pospí. 10. Stalo se v posteli něco trapného? Prdli jste si, spadli z postele? To nevadí, jsme lidé a takové věci se stávají. I ženám, takže už to neřešte a pohněte se dál.
10. Stalo se v posteli něco trapného? Prdli jste si, spadli z postele? To nevadí, jsme lidé a takové věci se stávají. I ženám, takže už to neřešte a pohněte se dál.

Žádné komentáře: