čtvrtek 25. září 2014

Policejní fraška z Chodova, najeli do motorkáře a spoutaného kopali do hlavy

V srpnu se na Chodově odehrála doslova policejní fraška, která poukazuje na psychickou labilnost některých státních zaměstnanců. Bezpečnostní kamery většinou pomáhají policistům odhalovat zločince, v tomto případě odhalila jejich brutální a nesmyslný zákrok proti motorkáři.

Nejmenovaný řidič motorového vozidla ujížděl před policejní hlídkou, jelikož neměl platný řidičský průkaz a na výzvu odmítnul zastavit. Nakonec do něho hlídka vozem najela a motorku sešrotovala.
Při svém krkolomném zásahu jako z akčního filmu ve vysoké rychlosti najeli vozem do betonového sloupu. Motorkář odlétl několik metrů na výlohu budovy. Ihned se pokusil vstát, jenže měl zraněnou nohu, proto se na výzvu položil na zem a dal ruce za záda.
Policisté ho ještě svázaného několikrát udeřili do hlavy. Na místo se sjel snad celý okrsek. Celou dobu jen postávali kolem a byli zde naprosto zbyteční. Záchranka přijela teprve až po dlouhých deseti minutách. Policisté dodnes nebyli postaveni mimo službu, jen sedí v kanceláři a trestu unikají.

Žádné komentáře: