středa 24. září 2014

Pařba na víkend – tipy na Android hry 181 – špióni, driftování a pár návykovek

Ve dnešním díle vás čeká akční plošinovka se 3D prvky - CounterSpy. Následovat bude skvělá závodní hra postavená na driftování – Real Drift. Třetím tipem dnešní pařby je novinka společnosti King (tvůrce Candy Crush Saga) – hraDiamond Digger. V předposlední hře se budete snažit dostat z virtuální reality ve hře 8bit Doves. Na závěr jsme pro vás vybrali jednu z nejlepších multiplayer her pro Android - Spaceteam. To vše ve dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry.

CounterSpy

Je špionážní stealth střílečka společnosti Playstation Mobile. V roli tajemného špiona budete infiltrovat nepřátelské základny s cílem získat důležité plány a zastavit odpalování nukleárních hlavic. Hra kombinuje prvky 2D a 3D střílečky a nabízí velmi intuitivní ovládání. Při likvidaci nepřátel si musíte dát pozor na to, aby nestoupla hladina ohrožení na maximální možnou hodnotu. Když se tak totiž stane, spustí se odpočet, do kterého musíte daný level splnit. V opačném případě dojde k odpálení hlavic a level musíte opakovat. Counter Spy nabídne zajímavou grafiku, dobrou hratelnost a hlavně spoustu hodin zábavy.
Counterspy 1 android hry counterspy 2 android hry
Ikona aplikace
Verze 1.0.110Velikost 263MAndroid 4.2+

Real Drift

Je skvělá závodní (driftovací) hra se sympatickým grafickým zpracováním a docela slušnou ovladatelností. Vaše auto můžete ovládat buďto tlačítky, nebo prostřednictvím gyroskopu. Hra nabízí několik tratí, které postupně odemykáte nahráním požadovaného skóre. To samozřejmě získáváte za úspěšnost při driftování. Na začátku hry získáte hned několik aut zdarma, za další budete muset zaplatit. U svých aut můžete měnit kola a barvu karosérie. Pokud patříte mezi fanoušky driftování, tato hra by vás neměla minout.
Real Drift 2Real Drift 1
Ikona aplikace
Verze 2.2Velikost 135MAndroid 2.3+

Diamond Digger

Autorem této hry je společnost King, která na svých jednoduchých hrách vydělává stovky tisíc denně. Asi nejznámější hrou jejich portfólia je Candy Crush Saga. V Diamond Digger budete rozbíjet diamanty takovým způsobem, abyste vytvořili průchod vody. V některých levelech se voda musí dostat ke skrytým hračkám, jindy třeba k různě rozmístěným světluškám. Jsou zde však také kola, v nichž musíte nahrát určité skóre. Jak už to u her této společnosti bývá (resp. u všech freemium her), i zde můžete zakoupit spoustu boosterů a vychytávek pro snadnější rozbíjení diamantů. Může se jednat např. o power-up, který stisknutím jednoho tlačítka rozbije všechny diamanty stejné barvy.
diamond digger saga 1 diamond digger saga 2
Ikona aplikace
Verze různáVelikost různáAndroid 2.3+

8bit Doves

Hlavní hrdina této hry je uvězněn ve virtuální realitě, odkud se snaží dostat pryč. Nejprve ovšem musí proletět stovkami překážek (hlavní hrdina dokáže létat :)). Při sebemenším nárazu do zdi musíte opakovat kola od začátku. Cestu k cíli vám budou komplikovat úzké uličky, pohybující se objekty a mnoho dalšího. Postupem hraní roste obtížnost a hra pro vás začne představovat opravdovou výzvu. Jedná se o velmi zábavnou návykovku, kterou musíte vyzkoušet.
8bit Doves 1 8bit Doves 2
Ikona aplikace
Verze 1.3.1Velikost 18MAndroid 3.0+

Spaceteam

Je bezesporu jedna z nejzábavnějších multiplayer her pro Android. Spaceteam lze hrát ve 2-4 hráčích přes Wi-Fi či Bluetooth (v jedné místnosti). Po připojení všech hráčů do hry se ocitáte ve vesmírné lodi, se kterou se budete snažit uletět před ohnivou vlnou. Jediným způsobem, jak doletět co nejdále, je kooperovat s vašimi přáteli. Na displeji se vám zobrazují nejrůznější příkazy, které musíte v co nejkratším čase oznámit vašim přátelům. Na displeji se vám například objeví hláška, že musíte zapnout protonové dělo. Problém je v tom, že na vašem displeji se aktivátor protonového děla nenachází (ale může). Proto musíte tento příkaz zadat vašim přátelům. Čím větší prodlevu v realizování příkazů vytváříte, tím více vás ohnivá vlna dohání. Se Speaceteamem si užijete spoustu zábavy.
Spaceteam 1 Spaceteam 2 Spaceteam 3
Ikona aplikace
Verze 1.5.2Velikost 33MAndroid 2.3+

Žádné komentáře: