pátek 26. září 2014

Malý, velký, střední penis – jak je „zpracovat"?

Na každý penis se najde správná poloha a metoda!

S novým partnerem nemusí fungovat stará osvědčená poloha, která vám vyhovovala s bývalým partnerem. Ale nezoufejte. Na každý penis se nějaká ta poloha najde. Jde jen o tom si ho správně nastavit:

Velké penisy znamenají velký problém

Jejich majitelé často odflákávají předehry. Ale když už dojde na věc, tak to stojí za to (když to stojí :-)) vyzkoušejte klasickou misionářskou polohu, ovšem mějte nohy co nejvíc natažené, tím vaginální vchod prodloužíte co nejvíc. Podobně se jeho nástroj pocitově změnší při pozici lžíce – v leže na boku, kdy do vás vstupuje zezadu. Když se jeho nástroje doslova bojíte, vylezte si „na koníčkaů – tak můžete hloubky zásunu regulovat nejlépe.

ČTĚTE TAKÉ:

Tajemství penisu


Průměr není nuda

Buďte šťastná za to, že máte doma nositele penisu, který má penis, s nimž jde porvádět úplně nejvíc věcí – v pohodě mu poskytnete orální sex, aniž byste se udávila, můžete vyzkoušet téměž všechny polohy. Podle chuti takové, kdy ho pocítíte v sobě víc – např. na pejska – vkleče zezadu, nebo misionáře – pro změnu si podložte zadeček polštářkem. Nemáte se čeho bát, proto se radujte!

ČTĚTE TAKÉ:

Mrňousek může být roztomilý

Tento typ penisů může ze začátku budit rozpaky nebo smích, ale pokud nejde vyloženě o mikropenis o dvou centimetrech, dá se ještě hodně zachránit. Určitě se bude hodně snažit, aby vás zaujal všemi možnými jinými prostředky, než vybaveností mezi nohama. Cumlat ho můžete i jen tak mezi řečí, pro větší pocitový efekt mu při nejbližší příležitosti kupte speciální nástavec – a bude vystaráno.

ČTĚTE TAKÉ:

Mezi nejlepší polohy pro malé penisy se řadí varianta „na pejska“, kdy máte hlavu až na zemi, dále v misionářské poloze si hodně nohy rovnou za hlavu (trénujte dopředu pružnost šlach), případně použijte navíc jeden až dva vibrátory a ty si zastrčte podle potřeby plnosti, kam chcete: do zadečku, nebo podvojmo i do pochvy – jako přídavek.

Žádné komentáře: