čtvrtek 28. srpna 2014

Naštvaný otec rozsekal synovi sbírku videoher: Pařan dostal hysterický záchvat!



Celoživotní sbírka videoher pro Xbox 360 v tahu během několika vteřin. Přesně to zažil náruživý pařan ze Spojených tátů, na kterého dostal pifku jeho otec. Vadilo mu, že syn nemá práci.
Poté, co drahé videohry skončily na cucky, dostal mladík hysterický záchvat.
Když se nejmenovaný mladý Američan vrátil domů, dostal velký strach. Když pootvíral krabičky od xboxových videoher, nestačil se divit. V žádné z nich nebylo DVD s hrou.
„Ku**a, kde jsou moje hry? Žádný Dead Rising, Crackdown, Halo, kde je po**ané Halo?“ křičel mladík zoufale. Po několika okamžicích mu došlo, že je zle. Na tabuli v pokoji měl totiž napsáno: „Najdi si život, najdi si práci!“

Otci dospělého mladíka, který je stále nezaměstnaný a vysedává doma u Xboxu 360, došla trpělivost a rozhodl se, že dá synovi za vyučenou. Sbírku her vyskládal vedle sebe na trávník na zahradě, poté ji před zraky běsnícího syna rozšmelcoval sekačkou na trávu.
Zarytý pařan poté propukl v hysterický pláč, vztekal se, zoufal, ale videohry byly již namaděru. Video je dosti emotivní a trochu zavání tím, že je sehrané. Podívejte se na něj sami a udělejte si vlastní názor.

Žádné komentáře: