pátek 1. srpna 2014

Lékař ženatému muži s bolestmi břicha oznámil: Máte MENSTRUACI!


Stát se během zlomku vteřiny z ženatého muže lesbickou manželkou není pro nikoho lehké. Věřit této informace nechtěl ani jistý Číňan z Šanghaje, jehož média označují pouze jako pana Čchena. Když přišel k lékaři s bolestí břicha, obával se nejrůznějších diagnóz. Ani ve snu ho však prý nenapadlo, že se jedná o obyčejné menstruační syndromy. Ačkoli byl do té chvíle ženatým mužem, z ordinace vycházel jako žena.

Lékaři totiž Čchenovi vyšetřili břicho a objevili tam ženské pohlavní orgány, o nichž do té doby nikdo netušil. Jenže pak přišlo další rozladění. Genetické testy odhalily, že má chromozomy XX, které nosí ženy.

„K lékaři přišel poté, co objevil krev v moči, začal mít závratě a otekly mu nohy a obličej,“ píše deník Shanghaiist.

Lékaři jeho vnitřnosti skenovali pomocí počítačové tomografie a objevili vaječníky a dělohu. Později vyšlo najevo, že mu chybějí varlata a má pouze zakrnělý penis, který je vlastně zvětšeným poštěváčkem.

„Nosil mužské oblečení a měl krátké vlasy, nemysleli jsme si, že by mohl být ženou,“ uvedl šéf nemocnice z Jong-kchangu.

Dotyčný Čchen tvrdil, že s manželkou běžně souložil. Lékaři to ale zpochybnili. Každopádně dokázal o svém „mužství“ dlouhá léta přesvědčovat celou společnost, která ho jako muže vedla úředně a dovolila mu vzít si ženu.
Autor: Kristýna Vágnerová

Žádné komentáře: