čtvrtek 24. července 2014

Kdy už je bývalka hrozba?

Kdy už je bývalka hrozba?
Ex ženy vašich současných mužů mohou být občas dost aktuální téma. Hlavně, když jsou s nimi pořád v kontaktu a vy máte podezření, že už to přehání. Čtěte níže tipy, jak zjistit, jestli je míra kontaktu s ex ještě na přijatelné hranici nebo ne.

Ze začátku jsem to tolerovala, ale pak mi řekl, že spolu jedou pracovat na Aljašku na tři měsíce. Já jsem sice také jela do zahraničí na delší dobu, ale rozhodně ne se svým ex do severské země, kde se člověk sexuálně sblíží už jenom kvůli té zimě, aby se zahřál. A vše se začalo bortit – dávali si spolu fotky na FB, na mě neměl čas ani na skype a pořád tvrdit, že jsou jenom kamarádi. Tak jsem mu řekla, že my jsme taky už jenom kamarádi. Tohle by prostě ženská neměla tolerovat. Jednou žije v přítomnosti, tak ať nechá minulost spát.“ (Lucka 22)

Překročení meze

Jaké signály vás utvrdí v tom, že je něco špatně?

  • Odborníci se shodují v tom, že byste měla zvážit budoucnost se svým přítelem, když vás srovnává s jeho ex přítelkyní, říká vám, jaká byla ona, jak dobře vařila a tohle vše porovná s vaším spáleným obědem.
  • Pokud má její fotky po bytě či v peněžence, má k ní ještě pořád silné pouto
  • Na její zavolání stojí před jejím bytem a pomáhá jí se stěhováním skříně
  • Má s ní společné fotky na FB
  • Jezdí s ní na dovolenou
  • Má ji v rychlém vytáčení na mobilu

 

Chovejte se v každém případě racionálně. Pokud příteli začnete dělat scény, on se obrátí o radu ke svojí ex a ta ho přesvědčí, že jste nepříčetná hyena a vztah s vámi by byl jenom citové vydírání. Samozřejmě mu řekněte, že vám vadí, jak o ní pořád mluví, ale nepřehánějte to. Když o ní zase začne, trochu se klidně i urazte, odejděte z pokoje či něco podobného, aby opravdu viděl, že vám její stálá přítomnost v jeho životě opravdu vadí a že jste z toho smutná. Vše ale dělejte s jakousi noblesou, žádné slzy, krvelačné hádky a ultimáta.
Rafinovaně odstraňte všechny její fotky, které má vystavené po bytě. Pokud vybrala barvu na stěnu, náhodou ji polijte něčím vysoce nesmývatelným, takže budete muset malovat, a novou barvu už vyberete sama. To samé platí o obrazech a jiných věcech, o kterých přítel pořád mluví a které vybrala či zakoupila ona.


Co nejméně s ní buďte v kontaktu vy sama. Je možné, že přítel bude chtít, abyste se s ní viděla, seznámila, stala se její kamarádkou. To se v žádném případě nestane. Pokud by se z vás staly kamarádky, buďte si jistá, že když jí řeknete něco o vašem příteli, okamžitě mu to vyslepičí a obrátí se to proti vám.
Pokud pořád zůstane s vaším přítelem více než dobrá kamarádka, něco není v přádku. Mají mezi s sebou totiž tak silné pouto, že i když vy jste momentálně v jeho životě, ona tam bude vždy a nikdy se jí nezbavíte. Pak se třeba se rozmyslet, jestli s takovou vyhlídkou a s takovým přítelem chcete žít. 

Žádné komentáře: