úterý 17. června 2014

Víte, které znamení k vám sedne v posteli?

Ačkoliv není sex ve vztahu dvou lidí tou nejdůležitější věcí, je dobré vědět, které z hvězdných znamení je tím nejideálnějších sexuálním partnerem. Hvězdy se totiž nemýlí a některá znamení se k nám zkrátka v posteli hodí více a některá vůbec.


1. Beran (21. 3.–19. 4.)
Berani jsou známí svou touhou být nejlepší a stále objevovat a zkoušet něco nového. A to stejné platí i při sexu. Jsou přímo znudění klasickým milováním a raději dávají přednost nejrůznějším praktikám, erotickým hračkám a zvláštním místům. Jakmile ale objeví svou spřízněnou duši, jsou věrní až za hrob.
Beranovi bude v posteli skvěle rozumět další Beran, který bude z vašich nápadů nadšený. Rozhodně nešlápnete vedle ani v případě Vah. Více vzrušení najdete u Lva a hýčkání u Býka. Máte chuť na zakázané ovoce? Pak skočte do postele se Štírem.

2. Býk (20. 4.–20. 5.)
Ve zvěrokruhu není smyslnějších jedinců než právě Býků. Jejich divokost krotí věrná povaha, a proto místo rychlovek mají raději pozvolný, ale zato intenzivní sex. Pokud se jim v posteli nezadaří, zkazí jim to náladu na celý den!
Nejlepším partnerem pro postelové hrátky pro ně bude Štír, který svou vášnivostí a odhodlaností bude Býkovi skvěle sekundovat. Váhy vyrovnají nedostatek vaší nápaditostí a naopak Střelec dokáže vaše milování pořádně rozproudit. Ryby jsou tou nejlepší volbou pro něžné a romantické chvilky.

3. Blíženci (21. 5.–20. 6.)
Blíženec vždy osciluje mezi nezájmem a divokou vášní. Zlatá střední cesta je pro vás nezajímavá a nudná. Váš partner musí většinou čekat, až budete v té správné náladě, ale potom to stojí za to.
Blížence vždy uchvátí Střelec svým smyslem pro nejrůznější erotické hry. Pokud dáte přednost stejnému znamení, budete si ve vašich zájmech rozumět, ale může se stát, že vaše chuť a nálada na sex se prostě nepotkají v tu samou dobu. Štír se vyznačuje tím, že v každé situaci dokáže najít něco, co vás spolehlivě vzruší. I kdyby to měl být výběr zeleniny v supermarketu.
Růžovka Foto: Business Factory
Foto: Business Factory

4. Rak (21. 6.–22. 7.)
Raci jsou typicky submisivní typy. Mate ráda, když cítíte, že vás v posteli někdo ovládá a vždy se velmi ráda podřídíte. To ovšem neznamená, že byste nebyla vášnivou milenkou. Právě naopak. Svému partnerovi splníte vše, po čem touží.
Vaším dokonalým protějškem budou Lvi, kteří si budou libovat v tom, že vás v posteli budou moci vést. Váhy a Štíři zase dokážou splnit vaše nejtajnější sexuální sny. BDSM pro ně rozhodně nebude překážkou. Pro žhavý a vášnivý sex si do postele vezměte Kozoroha. Občas to mezi vámi zaskřípe, ale vášnivé chvilky tyto nedostatky zcela překryjí.
5. Lev (23. 7.–22. 8.)
Lvův sexuální apetit je takřka nenasytný. Pokud chce Lev porozumět druhému člověku, nejlepší způsob, jak to zjistit, je přes postel. Může se to zdát až moc jednoduché, ale je to účinné.
Lví ego si rozhodně nedovolí pošramotit Váhy. Ty to s vámi zkrátka umí! Pro spalující vášeň vyhledejte Štíra, ale jinde než v posteli si s ním rozumět nebudete. Vy a Vodnář? Budete skvělý pár, ale rozhodně ho nebudete smět příliš dirigovat! Jinak vám uteče i přes tu hromadu skvělých orgasmů, které s vámi zažije.

6. Panna (23. 8.–22. 9.)
Panna budí zdání, že je ve všech oblastech života, a tedy i v sexu, ledovou královnou. Rozhodně nikdy nebudete patřit mezi ty, které holdují sexu vždy a všude. V okamžiku, kdy se ale zjeví ten pravý, zažehne ve vás neutuchající plamen, který nepůjde přehlédnout.
Vaše skryté touhy bude nesmírně ráda objevovat Ryba, která se s vámi bude milovat i na těch nejneobvyklejších místech. Štír ve vás dokáže zažehnout ty nesilnější plameny a Kozoroh vám splní vaše nejtajnější sny.
Láska Foto: Business Factory
Foto: Business Factory

7. Váhy (23. 9.–22. 10.)
Váhy srší elegancí na všechny strany a rozhodně to není jednoduché sousto pro toho, kdo se vás snaží sbalit na jednu noc. Přesto se za touto tajemnou povahou skrývá silná a vášnivá sexualita. Váhy vědí, co se jim líbí a rozhodně se toho nevzdají. Chtějí milence, který je nejen inteligentní, ale i kreativní. Romantická večeře při svíčkách a společná koupel je pro Váhy to pravé ořechové.
Složité povaze Váhy porozumí jenom další Váha, se kterou vyzkoušíte spoustu nových věcí. Krok s vámi dokáže držet i Beran, u toho si ale musíte zvyknout na to, že bývá někdy dost sobecký. Ani Střelec není marný. Možná vám bude připadat, že ho vaše hrátky nudí, ale pokud vytrváte, zjistíte, že to, co ho skutečně vzrušuje, jste vy!

8. Štír (23. 10.–21. 11.)
Štíři patří nepochybně mezi ta nejvášnivější znamení s největší sexualitou. Vás nikdy nic nepřekvapí ani nešokuje. Vše už jste zkusili, a pokud ne, velmi brzy se tak stane. Pro Štíry neexistují překážky, nic pro ně není tabu a sexu se dokážou, i když třeba jen ve své hlavě, oddávat 24 hodin denně.
Štírovi dokáže v posteli konkurovat jen další Štír. Jedině ten nebude mít před vámi zábrany a vyzkouší s vámi i ty nejbizarnější praktiky. Harmonie dosáhnete ale i s Rybami, které budou nadšené vašimi experimenty a bezhlavě se oddají vaší fantazii.
9. Střelec (22. 11.–21. 12.)
Střelec je významný tím, že dokáže naprosto přesně oddělit lásku a pouhý sex. Sex je pro vás více než milá zábava, ale rozhodně si po první noci nepředstavujete manželství a hromadu dětí. Střelci jsou spontánní a mají v sobě jiskru, díky které jsou všemi obdivováni.
V posteli by vás měl zaujmout Vodnář, který se přizpůsobí vašemu sexuálnímu tempu. Ryby budou vždy svolné s nejrůznějšími experimenty, ale té praví harmonie dosáhnete vždy jen s dalším Střelcem.
Zadeček Foto: Business Factory
Foto: Business Factory

10. Kozoroh (22. 12.–19. 1.)
Kozoroh si rád užívá divokého a nespoutaného sexu. Co je ale důležité, je, že nikdy nezapomíná na svého partnera a jeho potěšení je pro něj tou nejdůležitější věcí. Sex má spojený s notnou dávkou citů, a pokud nemiluje, nedokáže se milovat naplno. Svou roli hraje i žárlivost, která vás dokáže někdy pořádně nahlodat.
Kozoroha bude skvěle doplňovat Vodnář, se kterým zažijte věci, které pro vás do té doby byly tabu. Ryby vás v posteli dostanou a nikdy jim neodoláte!

11. Vodnář (20. 1.–18. 2.)
Vodnář je velmi spontánní a jde rovnou na věc. Nepotrpí si na povrchní flirt a rozhodně nebude z partnera dlouho tahat, co se mu líbí. Nejvíce váš potěší to, pokud vám protějšek na rovinu řekne, co má rád. Pro vás pak není větší štěstí, než mu jeho přání splnit. Nejvíce vás vzrušuje, když na vše máte pěkný výhled. Sex pod peřinou, potmě a v pyžamech? To vás dokáže pěkně otrávit.

Vodnáři bude nejvíc vyhovovat Beran, se kterým najdou společná vzrušení i po letech vztahu. S dalším Vodnářem zažijete absolutní svobodu a pro tu největší zábavu a potěšení se vydejte do peřin s Blížencem.
12. Ryby (19. 2.–20. 3.)
Ryby jsou neskonale vášnivé a jejich flirtu a svůdným pohledů jen tak nikdo neodolá. I přes spoustu signálů, které vysíláte, to musí být právě partner, který vás hodí do peřin. Ryby vědí, co chtějí, a rozhodně se nebojí si o to říct.
Nejideálnější souhry dosáhnete se Lvy a Berany, kterým bude lichotit váš zájem. Za to vás čeká nebeský sex, Lvi a Berani touží být vždy nejlepší. Pokud hledáte romantiku, zalovte mezi Býky, kteří se vám budou vždy věnovat a vždy vám dopřejí to, co máte ráda. Nešlápnete vedle ani mezi štědrými Kozorohy, se kterými bude milování tím pravým požitkem.
Milování Foto: Business Factory
Foto: Business Factory

Žádné komentáře: