Georgianna Reidová si na svůj pozemek nechala navézt 80 tun písku. Normální dům v celkem nudné čtvrti tak proměnila v oázu a plážový příbytek. S výsledkem je spokojená. Reakce okolí jsou však smíšené.
KOMENTÁŘ DNE:
 Kvalita na úkor kvantity ve školství - Václav Klaus mladší komentuje návrhy na změny ve financování českého školství Čtěte zde >>
Zraky kolemjdoucích i těch, co čtvrtí Brookside v Kansas City projíždějí autem, se na písečné království upínají se zájmem. Komu je tato originální idea naopak trnem v oku, jsou sousedé. Ti mírnější podotýkají, že se tam dům v této podobě už nehodí, že tam prostě nezapadá. Těm ostřejším připadá dokonce odporný, a proto podali oficiální stížnosti.
Navzdory silné vlně nespokojenosti, kterou úprava pozemku Reidové vyvolala, nebyl nalezen důvod, proč by ze své zahrady měla písek odstranit. Ten je totiž povoleným materiálem k terénním úpravám. A tak se kolemjdoucí i média ještě nějaký čas budou pozastavovat nad pláží v ulicích města, zatímco sousedé budou pokračovat v lamentování.