čtvrtek 26. června 2014

10 VĚCÍ, KTERÉ MU O VÁS PROZRAZUJE VAŠE TĚLO

Nemusíte ze sebe vydat ani hlásku, ale on pozná, zda s vámi cloumá vzrušení či třeba nervozita! Stačí si všímat řeči vašeho těla! Ta prozradí i zamilovanost nebo oddanost, tak si dejte pozor na gesta!


1. Zájem

Všímavý muž v baru i v posteli ihned pozná, zda je váš zájem o něj nefalšovaný. „Člověk může leccos předstírat, ale neovlivní signály, které vysílají zorničky. Vzrušení, radost a příjemné pocity vedou k jejich rozšíření. Pokud vás něco rozesmutňuje či obtěžuje, scvrknou se na velikost špendlíkové hlavičky,“ říká britská sexuoložka Tracey Cox a poukazuje tak na to, proč si muži instinktivně zakládají na tom, aby svým milenkám viděli do očí.

2. Touha

Oblast pánve je něco jako indikátor zájmu, vášně a náklonnosti. Zmíněná sexuoložka zastává teorii, že jakmile k muži přiblížíte svoji pánev, dáváte mu vstupenku do svého nitra. Navíc tím, že si ho tímto způsobem držíte blízko svého srdce, říkáte celým tělem „miluji tě“.
Pány zajímá reakce vašich zorniček, proto mají rádi pohledy do očí; ThinkstockFOTO: THINKSTOCKPány zajímá reakce vašich zorniček, proto mají rádi pohledy do očí

3. Zamilovanost

Zrcadlení pohybů… Světově známé odbornice od často citované Tracey Cox po psycholožku Lindu Talley z Texasu říkají, že pokud je člověk zamilovaný, zrcadlí pohyby toho druhého, takže děláte-li to, co on před chvílí, nemusí pochybovat o tom, co k němu cítíte.

4. Nervozita

Jak muž pozná, že jste nervózní? Přestáváte dýchat a nedokončujete věty! „V přítomnosti muže si na dýchání dejte pozor, prozrazuje mnohé. Dýchejte zvolna, beze spěchu a budete působit nejen klidně, ale také se tak cítit,“ vysvětluje Tracey Cox.

5. Vzrušení

Jak muži poznají, že myslíte na nákup místo na sex? V době, kdy žena není sexuálně vzrušena, je poštěváček obvykle překryt drobným kožním záhybem – tak zvanou předkožkou, někdy nazývanou „kapuce“. Změnu stavu zahajuje situace, kdy se poštěváček tlačí ven. Stačí si to hmatem ověřit…
NAHÝ MUŽ? CITLIVÝ!
Dámy, těchto 7 vět neříkejte mužům, když před vámi stojí nazí! Ublížíte jim!

6. Výzva

Muž, kterého znáte sotva pár dní, a dlouholetý manžel. Co mají tihle dva společného? Pokaždé, kdy máte v hlavě nějaký sexy nápad, konečky prstů se dotýkáte úst a rtů. A upřeně se na tohoto i onoho muže díváte. Jak si to vyloží protistrana? Jako výzvu.
I svůdné pohledy nemusejí být upřímné. Ovšem z toho, jak se žena má k muži, se dá hodně vyčíst; ThinkstockFOTO: THINKSTOCKI svůdné pohledy nemusejí být upřímné. Ovšem z toho, jak se žena má k muži, se dá hodně vyčíst

7. Typ milování

Víte, jak muži poznají, jak „to“ dneska chcete? Díky vzdálenosti mezi vašimi těly! Pokud se žena k muži pevně tiskne, má zrovna náladu na hlubší a tvrdší sex, odtahuje-li se od něj, potřebuje čas, něžnost a cit.

8. Blížící se orgasmus

„Sexuální vzrušení a stimulace jsou doprovázeny zvýšením svalového napětí, speciálně svalů dolních a horních končetin, při orgasmu pozorujeme někdy rytmické stahy břišních, šíjových a lícních svalů," tak sexuolog Zlatko Pastor popisuje orgasmus. Nelze to s ničím zaměnit.

9. Předstírání

I když nikdo nikdy s jistotou nemůže tvrdit, že pozná, když žena předstírá orgasmus, jedno vodítko hovoří o opaku. „Opakované stahy vaginálního vchodu jsou znatelné. Když máte dlouhodobou partnerku, dá se to při troše chuti a zájmu o její tělo vypozorovat,“ tvrdí třiatřicetiletý Jonáš s tím, že tento tip patří pouze k pomůckám, ne pravidlům!

10. Oddanost

Často po milování usínáte tak, že se k muži ležícímu na boku a čelem k vám přitulíte a obejmete ho? Podle expertů na neverbální komunikaci je všem pánům hned jasné, že patříte mezi oddané milenky a partnerky, které tak trochu majetnicky zabraňují svým partnerům v úniku. Jeden je za to rád, druhý ne. Ale to už je na jiný článek…
Tak co, milé dámy, uvědomujete si, že takto komunikujete s muži, nebo si myslíte, že jim vaše tělo nic neříká?

Žádné komentáře: