pondělí 19. května 2014

Řidičky v Driveclub a další detaily


Nešťastný next-gen závodní simulátor DriveClub se nedávno dočkal již finálního data vydání a také nového šéfa vývoje. Paul Rustchynsky zachraňuje dvakrát odloženou hru a na Twitteru zveřejňuje zajímavé informace o připravovaném titulu.

Především hráče ujisťuje, že trhání obrazu, kterého si šlo všimnout na nedávno uvolněných videích na oficiálních stránce nebyl problém hry, ale přehrávače a ve hře k němu rozhodně nedochází.
Také ona možnost vidět části hry mimo automobil z pohledu řidiče, což byl prvek, který z ukázkových videí postupně zmizel, je ve hře stále přítomná. S tím jde ruku v ruce i nedávno odhalená možností si upravit vzhled řidiče nebo řidičky. Ano, i ženy rády řídí rychlá auta a Driveclub myslí i na ně.


Co však hra nenabídne, je manuální vypnutí a zapnutí předních světel, což se bude dít automaticky. Takže pokud jste o Driveclub dosud uvažovali pouze na základě možnosti na soupeře blikat, bude muset čekat na jinou hru. My ostatní se na příjezd Driveclubu budeme těšit už 8. října.

Žádné komentáře: