středa 5. března 2014

!!!!!! Umí dobře dělat blbce z lidí !!!!!

Rama nadýchaná - konečná pravda. To je ten produkt, co nepáchá násilí na nevinném pečivu . Tak jsem se na to byl v krámu podívat. Tak tedy vězte že:
1. Krabička vypadá opticky nepatrně větší, dělá to ta vlnka na víku, jinak v podstatě stejné. Stejná je i cena za balení. Nicméně… a teď to začne:
2. Rama „nadýchaná“, což je slovo s pozitivním emočním nábojem, je klasický podfuk na zákazníka jménem „NAŠLEHÁNO DUSÍKEM“. To znamená, že ač je toho objemově jako v klasické Ramě, je toho tam na hmotnost méně. O slušných 20 %. To znamená, že produkt je o 25 % dražší.
3. Složení je na první pohled podobné (prakticky stejné komponenty), na druhý pohled je tam ale více vody (v nadýchánkovi je voda na prvním místě, v klasice až na druhém), takže to bude zákonitě chutnat hůře, pročež je tam více soli, aby to tu chuť dohnalo.
4. No, a jako bonus je tam podstatně méně tuku. Cokoli, co se tváří jako náhražka másla pro namazání na pečivo a má to méně než 60 % tuku, zatím vždycky dopadlo jako shit.
Výsledek: Za 8,58 Kč si koupíte jako bonus méně tuku, méně chuti, více soli, více vody a hrstku dusíku. Dobrou chuť vám přeje Unilever, váš ropný ojebávač.

Žádné komentáře: