neděle 26. ledna 2014

Jak líbáte? Prozradí to vaše znamení! Čtěte!

Jak asi líbají Štíři nebo Vodnáři? Prozradíme vám to!

Schválně, jestlipak v následujících charakteristikách poznáte svého partnera, nebo dokonce sebe?
Beran (21. 3.–20. 4.)
Prudké polibky plné živočišné vášně – tak takhle líbají Berani. Mají rádi krátké, ale zato prudké polibky. Bohužel, stává se, že vášeň často rychle vyprchá...

Býk (21. 4.21. 5.)
Delší, romantické polibky charakterizují naopak Býky. V jejich polibcích se skrývá upřímnost, zpočátku mohou být opatrnější. Mimochodem, zrozenci tohoto znamení se jen tak nelíbají – polibky jsou pro ně neodmyslitelně spojeny s city.

Blíženci (22. 5.21. 6.)
V polibcích Blíženců se může skrývat smích, často a rádi při líbání lehounce koušou nebo sají partnerovy/partnerčiny rty. Nezřídka pak líbání zlehčují, to aby zakryli svoji nejistotu.

Rak (22. 6.22. 7.)
Líbají něžně, ale vroucně. A často se nespokojí pouze se rty a ústy svých partnerů – velmi rádi líbají na krk či ušní lalůčky. A jde jim to skvěle – jejich polibky ze své mysli jen tak nevyženete!

Lev (23. 7. 22. 8.)
Lvi jsou zkrátka šelmy – a to se projevuje i při líbání. Jejich polibky jsou plné dravosti, divokosti a vášně. Nezapomínejte je za ně náležitě ocenit!
 
Panna (23. 8.22. 9. )
Jemné, lehké polibky, ty charakterizují zrozence ve znamení Panny. Často se totiž i při líbání až příliš kontrolují, potřebují chvíli, aby „roztáli“. Na opravdovou vášeň si u nich budete muset chvíli počkat...
Váhy (23. 9.23. 10.)
Jestli se nějaké znamení opravdu rádo líbá, pak jsou to právě Váhy. Zpočátku mohou být sice trochu váhavé a chaotické, ale jejich polibkům nechybí takřka nic – na jedné straně jemnost, na straně druhé vášeň.
Štír (24. 10.22. 11.)
Lidé narození v tomto znamení nejčastěji považují polibky za součást milostné předehry, a tak se líbají prudce, vášnivě. Ovšem často méně, než by si jejich partner či partnerka přáli.
 
Střelec (23. 11.21. 12.)
Pro Střelce je typická hravost v polibcích, sázejí na moment překvapení. A tak se od nich vášnivého polibku dočkáte i tehdy, když to nejméně očekáváte.
 
Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Intenzivní, vášnivé polibky, z nichž se nejednomu zatočí hlava – to jsou polibky, jimiž své partnery obšťastňují Kozorohové. Pro toto znamení je typické, že nic nedělá polovičatě. A o líbání to platí také.



Vodnář (21. 1.20. 2.)
Jemné a radostné, takové jsou polibky, které dostanete do Vodnářů. A ani oni se zdaleka neomezují jen na rty – velmi rádi své polibky propůjčí celému vašemu tělu!
 
Ryby (21. 2.20. 3.)
Podobně jako Býci si i Ryby pečlivě vybírají, komu své polibky věnují a jen tak někdo je líbat nesmí. Ovšem pokud už k líbání dojde, jsou polibky plné romantiky a citů.
 

Žádné komentáře: