sobota 16. listopadu 2013

Sex podle znamení: Jaký je ten váš v posteli?

Má vášeň v sobě, nebo naopak potřebuje sexuální vzpruhu, aby s ním „něco“ bylo? Odhalte muže ještě dřív, než si s ním něco začnete! Zjistěte si, v jakém slunečním znamení je narozen, hned budete o něco moudřejší!

Beran (21. 3.–20. 4.)

Drzý Beran na to jde přímočaře a s nadšením. Ví, co chce, a taky neváhá použít všechny zbraně, aby to dostal. Je skvělý milenec, ovšem jeho láska často rychle vyprchává. Chcete-li si udržet jeho zájem, musíte neustále dráždit jeho fantazii, být tak trochu staromódní a „čistá“. Těmto typům žen totiž Berani věnují svá srdce i sexuální energii.  

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jestli Býkovi něco schází, výdrž to určitě není. Miluje něžné a křehké ženy jemných způsobů, dobývání i rychlé akce. Hodně záleží na tom, v jakém je rozpoložení. V posteli je pozorný a vnímavý, ovšem nechtějte ho naštvat vulgární mluvou. (Jestli si ovšem o ni sám neřekne.)

Blíženec (22. 5.–21. 6.)

V sexu rád experimentuje, překvapuje i šokuje. Nesnáší nudu a pořád se za něčím honí. Chce mít orgasmus tímhle způsobem, pak touží zkusit exotickou erotickou polohu, následuje něžné držení za ruku. Čert aby se v něm vyznal! Jinak ale bývá dobrým milencem, který si dokáže říct o to, o co stojí.

Rak (22. 6.– 22. 7.)

Rak je mazlící typ a empatický milenec, pokud to s ním protějšek umí. Snadno se vzruší, sex k životu potřebuje, ale když ho zrovna nemá, nezoufá si. Uděláte mu radost, když projevíte, jak moc o něj stojíte! Pak vám snese modré z nebe. Akorát s návrhy příliš troufalých praktik opatrně. Volte jemné sexuální náznaky, jestli od něj něco chcete. Troufalosti by se mohl zaleknout.

Lev (24. 7.–23. 8.)

Lev patří mezi náruživce, tedy aspoň v mladším věku určitě. Bez milování žít nemůže. Sexu si užívá nejvíc venku v přírodě, nejlépe ve vodě. Rád objevuje nové techniky a způsoby, je vynalézavý a vždy o krok napřed. Aby se s vámi nenudil, potřebuje výzvy a kreativní nápady. Miluje, když mu do voňavé bublinkové lázně donesete vychlazené šampaňské, a to v sexy krajkové košilce.

Panna (24. 8.–23. 9.)

Panáčkovi záleží na tom, jaké máte kvality, takže falší ho neohromíte ani v životě, ani v posteli. Lichotí mu decentní projevy svádění, protože jen tak mu začne pracovat fantazie. Provokuje svým předstíraným nezájmem, ale pozor, svoji laxnost vůči sexu mnohdy opravdu nefilmuje. Erotika totiž není středobodem jeho života. To, jaký má k milování vztah, je otázkou partnerova chování. V posteli někdy myslí na sebe, ale zase je velmi přizpůsobivý, takže se jeho sexuální klady a zápory vyváží.

Váhy (24. 9.–23. 10.)

Milenec Váha se miluje rád, kdykoli a jakkoli. Tenhle muž je zvlášť náruživý, pokud je teprve na začátku milostného vztahu. Pak sex potřebuje skoro pořád. Jak jde čas, jeho zájem upadá, protože se většinou začne nudit. Neustále chce víc a víc! Je těžké udržet jeho sexuální pozornost, ale pokud se vám to podaří, odvděčí se vám něžností a pozorností.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Je trochu majetnický, potřebuje se milovat často a obvykle i velmi dlouho. Každou nevšednost a dobrodružství vítá, i když se jedná o syrovou rychlovku, sex na toaletách nebo pětiminutovku v autě. Však on v těchto chvílích oželí i minuty milování navíc! Hlavně když je žena celá v jeho moci. To na něj funguje jako afrodiziakum!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Musí být po jeho, jinak se nudí. On může všechno, právoplatná partnerka většinou skoro nic – pokud ji doopravdy nemiluje, to je pak schopný být i pozorný. Nevadí mu, když se dlouhé minuty věnuje předehře, hlavně když dosáhne svého. Jeho impulzivní povaha mu zpravidla působí problémy. V sexu umí být sobecký a ješitný, ale i celkem hravý. Prostě podle toho, jak moc ho milenka „bere“.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Kozoroh je takříkajíc klasik. Sebedisciplína mu málokdy dovolí, aby se odvázal, proto nepotřebuje milování několikrát denně, netouží ani po exotických polohách, nemusí navštěvovat erotické obchody. Nepotřebuje to. Radost mu uděláte, když na něj budete hrdá, projevíte toleranci vůči jeho proměnlivým náladám a vyčkáte, až on sám projeví iniciativu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Milenec ve znamení Vodnáře je proměnlivý jako počasí. V jednu chvíli by vás láskou pohltil, v té druhé připomíná chladný kámen. Když se ale dostane do sexuální nálady, rád zkouší nové techniky, postupy i polohy. Ovšem sám musí chtít. Nesnáší, když ho někdo do sexu nutí. Ubíjí ho stereotyp, žárlivost a hádky. Nejlepší sexuální výkony podává okolo půlnoci.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rybák je absolutní mazel. Dokázal by se hladit a muckat od rána do večera. Vášnivost mu rozhodně není cizí, stejně jako obrovská fantazie. Bude rád, když převezmete iniciativu, zatáhnete ho do výtahu, hupsnete s ním do vody, přepadnete ho na chodbě. Může to všude a kdykoli. A to i tehdy, když už k vám nechová romantické city, protože milostné úlety obvykle považuje za nevinnou vzpruhu partnerství.

Žádné komentáře: