pátek 8. listopadu 2013

Proč ženy podvádějí? Tady je jejich 5 důvodů!

Do každého vztahu se po nějaké době vloudí stereotyp a naše oči bloudí po novém vzrušení. Muži hledají nové výzvy a dobrodružství. Jak jsou na tom ženy?

1. Změna

Ženy dosáhnou svého vrcholu ve vzdělání, je jim najednou třicet, čtyřicet, ztrácí své rodiče nebo jsou nespokojené se svým vztahem. V tu chvíli se soustředí na sebe. Co dále mohou od života čekat? Nejisté a znepokojené hledají něco nového, co by odvedlo jejich pozornost od neuspokojivé situace. A co je lepšího, než nový milenec?

2. Nedostatečná pozornost

V práci jste byla povýšena, úspěšně se angažujete v neziskové nadaci a taktéž úspěšně jste nachystala narozeninovou oslavu svého partnera pro dvacet lidí. Přesto vás nikdo nepochválil a o vašem úspěchu doma nepadlo ani slovo. Muži často chybují, co se týče oceňování jejich partnerek. „I ženy potřebují cítit, že jsou podporovány a vše se nebere jako samozřejmost. Nedostatečná pozornost od partnera vede k jejich frustraci, depresím a pocitům zbytečnosti,“ tvrdí vztahová expertka Renee Lee. A proto se ženy poohlížejí jinde.

 

3. Pocit blížícího se konce vztahu

Pokud žena cítí, že se její vztah blíží ke konci, ať už z jejího popudu nebo jeho, má tendenci hledat něco, čím by zaplnila náhlou prázdnotu. Renee Lee k tomu dodává, že žena si v té době není jistá sama sebou a nového sebevědomí zkouší nabýt právě prostřednictvím milence.

4. Chybějící jiskra ve vztahu

Už dávno to není ono, ale přece se vám to nechce ukončit. Vztahová expertka zde zmiňuje důležitý faktor smíchu. „Pokud se nesmějete, nemilujete.“ Pokud stres všedního dne převládne nad radostmi ve vztahu, ženy jsou nešťastné. Přitažlivý spolužák, kolega z práce nebo kamarád je najednou tím, kdo jim přinese jiskru do života, kterou již nenacházejí ve starém vztahu.


5. Nuda v posteli

Muži nejsou jediní, kdo potřebuje trochu vzrušení v ložnici. I ženy se chtějí být žádoucí. Pokud se pár začne v posteli nudit a věci zůstanou beze změny, jeden nebo druhý bude chtít hledat potěšení jinde. S existencí 50 odstínů šedi a romantických filmů navíc ženy rády posuzují svůj milostný život a často si myslí, že o něco přicházejí.  

Žádné komentáře: