úterý 4. prosince 2012

Povaha ženy podle tvaru a velikosti poprsí?

Přemýšlet nad tím, jestli má tvar a velikost ženského poprsí nějakou spojitost s vlastnostmi a povahou jejich majitelky, by asi moc lidí nenapadlo. Vědci z americké univerzity v Hustonu se však touto otázkou zabývali a po několikaměsíčním výzkumu (na základě vzorku 5 000 žen z celého USA ve věku 18 až 30 let, které nemají plastickou operaci svého poprsí) došli k závěru, že tu spojitost je a podle poprsí se dá odhadnout povaha ženy. A jaké že jsou výsledky? To si můžete přečíst v tomto článku.

1. Ženy se středně velkým pevným poprsím s malými špičatými bradavkami směřujícími nahoru

Takto vybavené ženy bývají kruté a vypočítavé. Jsou chladné, ale umí snadno zahrát vášeň. Řídí se svým rozumem, emoce odsouvají stranou. Je pro ně důležité budování kariéry. Vše mají vždy plně pod kontrolou.

2. Ženy s mohutnými těžkými ňadry s výraznými tmavými bradavkami

Majitelky opravdu velkého poprsí nade vše milují svou rodinu a umí se o ni velmi dobře postarat. Vždy umí sjednat pořádek. Jsou věrné a oddané.

3. Ženy s velkým poprsím a výše umístěnými bradavkami směřujícími nahoru

Tyto ženy jsou náruživé a vášnivé, ale také vypočítavé.  Rády se obklopují luxusními věcmi a o svém životě mají zcela jasno.


4. Ženy s většími pevnými ňadry a velkými bradavkami směřujícími dopředu

Takto vybavené ženy bývají přátelské, hodné, věrné, ale také naivní a někdy tak trochu bez fantazie a kreativity. Jsou pečlivé a inteligentní. Sexu si dokážou pořádně užít, ale pouze pokud je spojený s láskou.

5. Ženy s velmi malými ňadry a ostrými bradavkami (skoro mužský hrudník)

Tyto ženy bývají upřímné a milé, ale pokud jim někdo ublíží, dokáží být pořádně zlé a pomstychtivé. Jsou hravé a rozverné, taktéž mohou být naivní.

6. Ženy s malými ňadry a bradavkami směřujícími od sebe

Majitelky takovéhoto typu poprsí jsou sebevědomé, úspěšné a jdou si za svým cílem i přes mrtvoly. Jsou velmi vášnivé, divoké a šikovné v posteli. Nedělá jim problém nevěra.

7. Středně velká prsa směřující lehce od sebe s výraznými špičatými bradavkami

Tyto ženy jsou velmi trpělivé, chápavé a vstřícné. Jsou také něžné. Mají moc rády děti a rodina je pro ně to nejdůležitější. Pokud jim někdo velmi ublíží, nikdy mu neodpustí.

Má tento výzkum v něčem pravdu?

Žádné komentáře: